Arkiv

Sök

måndag 8 mars 2010

080310

God eftermiddag! Kom nyss hem från skolan, och ska strax göra mig lite mellanmål och sätta mig framför teven och äta. Jag har lust att skapa något. Men jag är lat, jag känner att jag bara vill sätta mig med pärlor och pyssel, men jag orkar inte ta mig för att sätta igång, förhoppningsvis ska lite käk ge mig orken till detta. Sedan krävs dammsugning in my room, ni skulle bara veta hur många gånger jag säger till mig själv att jag ska dammsuga, men hur sällan det faktiskt händer...haha.
Men vi hörs lite senare, ha det gott i vårsolen!

1 kommentar:

  1. jag äskar att dammsuga, den mest givande grejen som finn ju,! Att du ens orkar vara sugen på att pyssla, bara tanken gör mig sömnig, nä okej, men pärla är inte riktigt ming grej haha. Ses imorgon, tagga IB! :) /u,

    SvaraRadera