Arkiv

Sök

fredag 26 februari 2010

Liten update.

Angående det här med min bloggtorka. Jag skrev nyss ner alla mina idéer om vår-specialen på ett papper, och där har jag kommit på hur mycket som helst! Allt från kläder, smycken, inspiration och recept till ny header och tävling. Och skulle det vara så att jag inte kommer på något att skriva om här inom en snar framtid, så får jag väl helt enkelt ta några av mina vår-idéer att skriva om nu. Visst är det intressant för er att veta?! Haha, väldigt... Nu är tankarna på sommar väldigt lockande, ligger i mitt varma rum med bara ben och datorn i knät, men innan jag börjar svamla om något helt ofattbart borde jag kanske stänga av och ta och gå till sömns. Imorgon blir det nog ingen bloggning, så vi hörs väl på söndag. Ska va med A imorgon och till på söndag. Ska bli så mysigt! ♥ Näe, dags för sängen! Godnatt!

1 kommentar: