Arkiv

Sök

lördag 20 februari 2010

Hemma!

Hej! Nu är jag hemma efter en vecka i de Italienska Alperna. Det har varit helt fantastiskt och det är, som alltid, med blandade känslor man åker hem. Vi kom hem runt 17:30 kanske, så jag har varit hemma ett tag. Bloggar mer imorgon om veckan och lägger upp några av mina härliga foton, för jag har ändå tänkt stanna i sängen hela dagen imorgon förutom att jag ska gå och gratulera Hannah som fyller 16 år! :D Men nu fryser jag, ska sova. Godnatt! <3

2 kommentarer:

  1. Nu tkr jag att du borde komma med lite fler "Agnes-testar", "Agnes-tipsar" osv. =D och fy fan va lyllos att åka till alperna, lite roligare än kinnekulle kanske...

    SvaraRadera
  2. svar: vad ska jag testa och tipsa då? haha, det är svårt att komma på det, men jag kan försöka hitta på nåt :). Japp, man blir väldigt bortskämd när man åker i alperna, kinnekulle framstår helt plötsligt som en liten (precis som namnet) kulle.

    SvaraRadera