Arkiv

Sök

måndag 22 februari 2010

220210

Hej! Måndag, det har varit en bra dag idag, många skratt, en aning sinnessjuk, dålig humor, biten i fingret och lite halvt som halvt mulad. Ja, kan det bli bättre? ;o) haha. Den här veckan som kommer är rätt så lugn, tyskaprov imorgon, men det ska tydligen vara väldigt lätt. Möte med cafeteria-kommitén (oj vad ofta vi har möte egentligen, haha) på onsdag och sedan händer det som alltid lite annat smått och gott som jag inte har en aning om just nu. På onsdag ska jag, H, U och S gå på lifeclub och träna box, det blir nog kul! :o) Jag är sugen på att shoppa vårkläder. Varför? Jo för att snön ligger i meterhöga drivor och kylan gör att frosten lägger sig i håret när man går ut. Men solen lyser! Solen, den gula stora värmande solen! Och då kommer vårkänslorna fram minsann, åh gud vad härligt! Jag ska iallafall kika lite på nätet och se om jag kan hitta lite fina kläder, sedan kanske det kommer ett litet inspirations-inlägg med vårkläder lite senare. Ha det bra! Kram! :o)

1 kommentar:

  1. de är allt bra att du har din blogg så jag också vet vad ja gjort, hade redan glömmt att vi vart på box haha

    SvaraRadera