Arkiv

Sök

fredag 26 februari 2010

260210

Hej! Jag sitter här i bara en tunika på mig, är jättevarm, eller het ;o), hehe. Och så käkar jag after eight, pingvinlakrits och dricker coca cola med is! Mums! Sitter också och lyssnar på musik och chattar, alltid trevligt! :o) Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här just nu, det känns som lite bloggtorka så att säga, men det kommer säkert något snart. Mildväder på g, alltså har vi 3 meter slask att vänta, om det inte fryser på, då får vi glashala vägar istället. Idag har jag ramlat en gång på trappan när jag skulle skynda mig iväg till bussen. Och så ramlade jag i infoteket tillsammans med U också, fast det berodde ju inte på halka, haha. Men hela mitt smalben + båda knäna är helt blå. Nu ska jag fortsätta vara social på msn och lyssna på kent och christina stürmer :o). Ha en bra helg! <3

1 kommentar:

  1. ouch för det med benen :(! who, slask, nä okej, men bra att snön smälter! puss/u,

    SvaraRadera