Arkiv

Sök

tisdag 23 februari 2010

230210

Hej! Jag sitter framför teven och tittar på reklam, väldigt intressant... Har precis uppdaterat min idébok litegrann, skrivit upp nya idéer och givit förslag till de andra. Det är en väldigt bra bok, har man många smarta tankar som man har svårt att hålla i huvudet, så är det mycket bra att kunna skriva upp det i sin lilla bok. Sedan kan man bläddra tillbaka och lägga till saker, och ge förslag till sina egna idéer. Perfekt! Nu börjar House, ska se på det och sedan är det dags att sova! Ska även skriva ner alla förslag jag har om min "vår-special", har en del saker som skulle passa in, det blir nog bra. Vad skulle ni säga om någon slags tävling? Jag vet inte riktigt, men om ni tycker att det skulle vara intressant, så säg till. :o) Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag, sov gott! <3

1 kommentar: