Arkiv

Sök

torsdag 11 februari 2010

110210

Hej allihop! Idag har det känts som fredag, fastän det bara varit torsdag. Kan väl bero på att jag är ledig imorgon kanske. Därför att imorgon bär det av till Italien! :D Dags för härlig skidåkning i de Italienska alperna, ska bli underbart! Kommer dock sakna mina finisar till vänner, men de klarar sig utmärkt utan mig! :o) ♥
Och jag ska befinna mig i Italien hela lovet, utan datorn (kanske tar med mig den lilla, har inte bestämt mig än, men tror inte det just nu) så det blir en bloggfri vecka för min del. Men jag får ta igen det när jag kommer hem, med en massa fina bilder och sådär.
Förresten så gjorde vi sista delen av NP-svenska idag, uppsatsen. Blev rätt så nöjd med min, den blev bra :o). Nu ska jag packa smink och saker för att fördriva tiden i bussen med. Godis, bok, skrivblock, tidningar, kortlek och sånt. Ni får ha en alldeles underbar sportlovsvecka, vad ni än ska hitta på! :o)
Puss! ♥
Dessutom, alla ♥-dag på söndag! Puss och kram till alla mina fina vänner, ni betyder så sjuuukt mycket, så fina minnen, älskar er!

4 kommentarer:

 1. Ha det så jätteroligt:D vill oxå till Italien, men får nöja mig med Norge;P

  Kramar

  SvaraRadera
 2. ha det så skitkul agnes, och kom hem sarnt, häää. Du får ha det bra på alla <3 dag du med *blink*. puss!/u,

  SvaraRadera
 3. Alexander Fuentes20 februari 2010 13:52

  När du kommer hem kommer det va en jävla massa snö haha snöstorm. snöar otroligt mkt =D

  SvaraRadera