Arkiv

Sök

tisdag 9 februari 2010

090210

Hallå! Kom nyss hem från skolan där jag ännu en gång hållit "föreläsning" för sexorna, det är så jäkla kul att prata inför folk, åh vad jag gillart! :o) Strax dags att krypa till sängs, och läsa några sidor ur "om jag kunde drömma", jag är klar med den snart, och nästa bok som står på tur är "Mannen under trappan" som jag lånat av U. :o) Hoppas att den är bra! Vad gillar ni för slags böcker? Min smak vad gäller böcker är så himla blandad, jag gillar Nora Roberts böcker, spännande och handlar oftast om starka tjejer som löser brott, eller är poliser och så där. Sedan tycker jag om chiclit, jag har hela serien med Gossip Girl, de är bra! :o) Och Twilight är väldigt bra också, både på engelska och svenska, haha x). Och så läste jag Maria Gripes serie; Skuggan över stenbänken, ...och de vita skuggorna i skogen, skuggornas barn och skuggömman. Jag tyckte att de var helt fantastiska när jag läste dem, skulle vilja läsa dem igen bara för att se om de förtfarande är lika bra :o). Förresten så skrev vi Nationella prov i svenska idag, läsförståelsen, det gick nog rätt så bra...hoppas jag :o). Imorgon är det dags för hörförståelse. Idag har förresten varit en dag i färgernas tecken, och då menar jag bokstavligt, vattenfärger, tuschpennor och överstrykningspennor. Ansiktsmålning på håltimman, murmålande på bilden och färgkrig på musiken, haha Ulli... :oP Och på grund av provet och all lek + föreläsningen nu på kvällen så är jag totalt slutkörd, så dags att sova nu! :o) Godnatt!

2 kommentarer:

  1. aha, färgkrig, hehe. orkar inte svara på din fråga om böcker sorry. haha. kom nyss på att vi har hkk läxa, haha, men aja. Snart får jag äntligen lägga huvudet mot den stora, mjuka, fluffiga... Zzz/u,

    SvaraRadera
  2. svar U: åh, gud vad jag trött jag blev när jag läste din kommentar, läste om den stora, mjuka, fluffiga och genast började jag gäspa x) haha. Men snart dags att sova, så skönt! :)

    SvaraRadera