Arkiv

Sök

måndag 8 februari 2010

080210

Hej! Måndag igen, I like it! :o) Såhär ser min vecka ut: Måndag: "föreläsa" om elevrådet för sexorna tillsammans med Victoria. Tisdag: Nationella prov(NP)-svenska, kanske tyska-prov och "föreläsa" om elevrådet för sexorna tillsammans med Victoria. Onsdag: NP-svenska, aerobics på kvällen och packa! Torsdag: NP-svenska och packa! Fredag: Sitta på buss mot Italien! :D Lördag: Komma fram och packa upp. :o) Söndag: Alla ♥-dag, jag åker skidor i alperna! :o) Så, nu ska jag tänka lite på vad man ska säga om elevrådet, ska tillbaka till skolan vid halv 7, så innan dess ska jag käka litegrann och läsa lite tyska :o). Det är en rolig, fullspäckad vecka som ligger framför mina fötter, och jag är så glad! Jag funderar på om det fortfarande kan vara köpet av min kamerans förtjänst att jag är så glad, men det kan lika gärna vara att jag har så roligt! :o) Förresten, tack alla ni fina som kommenterar här på min lilla blogg, jag blir så glad! :o) ♥ Ha det bäst! KRAM!

2 kommentarer:

  1. alltid agne hihi. ja fullspäckad vecka kan man kalla det, fick man käka på nationella? xd puss/u,

    SvaraRadera
  2. svar till U från agne: haha, aa det kan man kalla det :) men kul! :) aa, man får käka och dricka :)

    SvaraRadera