Arkiv

Sök

måndag 7 december 2009

7:e december!

Hejsan, måndag igen! Har varit en oerhört trött måndag faktiskt, jag minns knappt vad jag gjort eftersom jag varit så trött. En stund va jag pigg iallafall och det var i morse, då hade vi klasstid i skolan, då vi går igenom veckan och läxor och sånt. Jag brukar alltid vara pigg då, och prata som en höna på helium... :o) Det är nog för att alla andra är så trötta på måndagsmorgonen och jag gillar att vara lite udda ibland! :o) Nu tänkte jag sitta här vid datan en liten stund, och sedan ska jag nog gå med mammsen på gympa-avslutning, det är rätt kul att sitta där och dricka saft, knapra pepparkakor och köpa lotter! :o) Imorgon ska vi åka på besök på Katedralskolan i Skara, för att kolla in lite olika program inför gymnasievalen senare i vinter/vår. Jag ska kolla in IB och Samhäll, för det är de som verkar mest intressanta enligt mig! Kram! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar