Arkiv

Sök

onsdag 7 oktober 2009

Hejsan!

Igår kväll hade vi öppet hus i skolan och våra föräldrar fick komma till skolan och hälsa på. Jag måste erkänna att koncentrationen inte var på topp sädär på kvällen, då är man trött efter skolan och dessutom blir man (iallafall jag) väldigt flummig när jag är övertrött. Men det var kul! :o) Idag har också varit en rätt flummig dag från min sida, främst för att jag hade glömt grejerna vi skulle arbeta med hemma, så jag satt i flera timmar och försökte koncentrera mig, men det är väldigt svårt att komma med några bra formuleringar och skriva bra texter när man inte har någon fakta att arbeta med... Nu ska jag renskriva en engelska översättning och mejla in till engelska A-läraren, sedan är det aerobics. Ha en fortsatt trevlig dag! ;o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar