Arkiv

Sök

fredag 5 juni 2009

Jag har gjort en "blondinbella" ;o)

Eller egentligen fick jag idéen själv. Men ändå. ;o) Jag rensade igenom en låda med skrivböcker och hittade denna gröna med fjärilar som jag inte hade använt till något särskilt. jag klippte ut en lagom stor lapp, skrev "idébok", målade lite och tejpade sedan fast lappen på boken. :o)

I denna bok ska nu varenda lite idé som kommer upp i mitt idérika huvud antecknas och sedan får vi se om lilla jag kan lyckas uppfylla någon av dem. Hoppas, hoppas, hoppas ;o) Jag har faktiskt väldigt många idéer och bara för att jag har det, har jag lovat mig själv att aldrig arbeta som anställd. Jag tänker starta egna företag istället och vara min egen chef! ;o)

Visst är den fin? :o)

8 kommentarer:

 1. idé stavs med två e alltså idée bok!:)

  SvaraRadera
 2. smarta Agnes svarar: nepp, idé stavas bara med ett e. Men idéer stavas med två e! ;p

  SvaraRadera
 3. den var ju bra! :b (skämtet)

  SvaraRadera
 4. Agnes svarar: Ja, visst är det :) blev du lite gladare när du läste det? :P <3

  SvaraRadera
 5. kul ide, jag ska oxå göra så:P

  SvaraRadera
 6. jo det är bra! Då kan man skriva upp det, och så kan man istället lägga tid på att komma på hur man ska utveckla det! :o)

  SvaraRadera
 7. vad menar du med att du har gjort en blondinbella? :D <33

  SvaraRadera
 8. efter att jag hade gjort min idébok gick jag in på blondinbellas blogg. Och gissa vad som stod där... såklart ett inlägg om hennes idébok... haha :D <33

  SvaraRadera