Arkiv

Sök

fredag 5 juni 2009

090605

Hej allihopa! Tänk att det bara är EN vecka kvar nu... Jag slutar ju åttan så jag har ju ett år kvar i högstadiet tillsammans med min underbara klass. Men ändå kommer jag sluta med lite blandande känslor. Såklart superglad för att det är sommarlov och man äntligen är ledig, och i 9 veckor också :o) Men eftersom jag också vet att man inte kommer träffa alla i sommar är det lite tråkigt också. Men som sagt, kommer vi ju ses i höst och gå nian tillsammans med. Eftersom det är sista veckan är det lite annorlunda schema. Min klass ska ha gemenskapsdag på tisdag, på torsdag ska vi ha mingeldag. Då klär man ut sig och så har vi brännbollsturnering. :o) Vad min klass ska klä ut sig till får ni se på torsdag! :o) Och sen på fredag är det då skolavslutning. Jag kommer lägga in bilder från den med, men inte förrän på fredag då ;o) Men innan det ska jag ta tillvara på den sista veckan. Nu kom jag på ett bra inlägg som jag ska skriva under etiketten tänkvärt... Håll utkik så får ni se när det kommer. Annars hoppas jag att ni är förberedda på en ganska bra bloggvecka nästa vecka, eftersom jag förhoppningsvis kommer ha många bilder att visa. Ha en bra kväll! Kram

6 kommentarer:

 1. aaarrr im a *****6 juni 2009 09:45

  Du får ta kort på torsdag:)

  SvaraRadera
 2. ja blandade känslor, men kul ska det allt bli! :}<3/u.

  SvaraRadera
 3. ja, men det är ju SOMMARLOV vi talar om, så det ska bli sååå skönt! :) <3

  SvaraRadera
 4. haha vi kommer ju absolut vara snyggast på brännbollen ;) <33

  SvaraRadera
 5. haha, såklart! och banne mig om vi inte vinner utklädningspriset... ALLA måste klä ut sig! :D <33

  SvaraRadera