Arkiv

Sök

torsdag 28 maj 2009

Tipsa mig!?

Idag hade vi idrott just när regnet började ösa ner. Det va rätt kul ändå men kallt! Så nu sitter jag här invirad i filt och det känns som att jag kommer vara världsförkyld imorn... någon som har några bra tips på förkylningsbot? :o) Nu ska jag plocka ordning på lite provsaker som jag fick igår när jag sprang Saleby-loppet. :o) De ligger på köksbordet och det blir svårt att äta om de ligger kvar. Vi hörs en annan dag med ett lite seriösare inlägg (kan vi hoppas iallafall x) Seså ge mig tips mot förkylning nu! :o)

6 kommentarer:

 1. ät choklad, snyt dej, käka alvedon och lös korsord! :)

  SvaraRadera
 2. världens bästa botemedel mot förkyldning är en läkedryck typ, som heter nått med shan gang, kinesiskt, det gick över typ direkt för mig, testa de :))

  SvaraRadera
 3. okej, nu utvecklade jag ju inte någon förkylning men om jag gör det någon annan gång får jag testa det ;))

  SvaraRadera
 4. Sova bort det xD

  SvaraRadera