Arkiv

Sök

lördag 23 maj 2009

Saker för långtråkiga dagar.

Okej, som jag redan nämnt tidigare är det sommarlov påväg och vad passar då inte bättre än lite tips på vad man kan göra under sommarlovet. Såklart ska man sola och bada, men om det regnar eller om man helt enkelt har långtråkigt kan det ju vara bra att ha lite andra alternativ. DU får göra en egen lista, men för att få lite inspiration kommer här några av mina saker:Saker som jag ska göra i sommar!
*Vara turist i min egen stad
*Äta glass
*Testa saker, t.ex golf
*Träna
*Ordna en filmkväll eller bjuda över några kompisar på fika
*Blogga
*Shoppa
*Köpa en språkkurs i franska och lär dig lite turistfranska (eller annat språk)
*Baka
*Göra egna smycken
*Jobba - tjäna pengar
*Göra egen glass (tänkte lägga ut ett recept i bloggen)

Jag har skrivit min lista i ett dokument som ligger på skrivbordet på datorn, då är det enkelt att lägga till nya saker eller ta bort något. Nu är det DIN tur! :o)

4 kommentarer:

 1. Jag har testat på golf flera gånger, det är kul :)

  SvaraRadera
 2. Smart ideé!

  SvaraRadera
 3. svar till S: Jag provade på det en gång förra sommaren men vill gärna görat igen! :)

  SvaraRadera
 4. svar till Vanessa: Kul att du gillar den! :)

  SvaraRadera