Arkiv

Sök

söndag 24 maj 2009

Recept på glass! :D

Ni ska bara veta vad jag har letat efter min favoritkokbok. Mini kockarnas kokbok! :o) Och nu nör jag va nere i källaren hittade jag den! :D Så nu ska jag göra glass, och ni ska också få receptet! :o)
Pinnglass 18 st
5 dl vispgrädde
2 tsk vaniljsocker
4 äggulor
strössel
små plastglas pinnar
Gör såhär!
Häll grädden i en bunke och vispa tills den blir styv. Vispa ner äggulor och vaniljsocker. Häll lite strössel i botten på varje glas. Fyll glaset upp till kanten med grädden. Stick i en pinne och ställ dem i frysen ett par timmar. Ta loss glassen från glaset och njut!
ps. Man kan tro att jag är yngre än 14 år ibland... ;o)

6 kommentarer:

 1. hello sweethart, i just saw your blog and i love you. i think that you are a little bit crazy but i still belive that you love cheese.
  hugs and kisses/mr bed

  SvaraRadera
 2. svar till fia: den här boken är BÄST! ;)

  SvaraRadera
 3. svar till mr Bed: I am a little bit crazy! But I don´t love cheese! :) (I just like it!)

  SvaraRadera
 4. Ulli the bulle26 maj 2009 17:53

  boken söt och ha-ha-ha mr bed, ofta? vem är det , ho-ho jag skrattar så jag gråter? ha-ha, du har en hemlig hjärtevän agnes! :*<3

  SvaraRadera
 5. haha, jag har det! :) och jag vet vem det är! :P ps. boken är bäst! :D <3

  SvaraRadera