Arkiv

Sök

måndag 4 maj 2009

Förändring! ;o)

Okej, nu ska det hända grejer... Jag ska förändra lite här på bloggen, inte utseendemässigt utan textmässigt. Nu skriver jag mest om min vardag och om vad jag gör varje dag... inte särskilt roligt att läsa om och inte heller särskilt inspirerande att skriva om. Som ni kanske har sett har jag lagt några inlägg under etiketten "tänkvärt", detta är alltså texter som jag vill ska få er att tänka till lite och fundera över. I och med förändringen här, kommer det att dyka upp allt fler sådana här texter, istället för alla texter om min vardag. Det kan vara saker som jag tycker är viktiga i livet, det kan vara tips och råd om hur man ska lösa olika sorters problem, men jag kommer också lägga in recept som jag tycker är goda och recensioner på filmer jag sett. Kanske tips på hur ni kan sminka er som någon kändis eller som mig. Det kan även vara tips på vart ni kan hitta det sötaste armbandet, hur man konfronterar jobbiga föräldrar eller hur man ska lyckas bäst i plugget! ;o) Alltså: LIVSTIL MODE&SKÖNHET TIPS&RÅD RECEPT VIKTIGT! Hoppas att ni som läser min blogg vill fortsätta hänga med, och att vi kanske kan ragga upp fler läsare på vägen. Iallafall så är detta slutet på inlägg om min vardag och början ett kapitel med mycket tänkvärt! Hoppas det smakar! Kraaaam! ♥

4 kommentarer:

  1. Det blir bra AGNES!

    SvaraRadera
  2. yes we like it :} /U.

    SvaraRadera
  3. så bra! :o) kanske blir lite roligare att läsa om än mina vardagar ;o) kraam!<3

    SvaraRadera