Arkiv

Sök

söndag 31 maj 2009

mors dag / lillebrors födelsedag. :o)

Eftersom det både är mors dag och min lillebror Axels födelsedag blev det till att gratta båda två idag. Jag kan ju inte säga att jag var direkt pigg när de väckte mig vid 06.50 för att ge frukost på sängen. Eftersom jag inte kom i säng förrän vid 01.00 igår kanske..... ;oP Jag har även bränt mig en del eftersom jag legat i solen en bra stund... men det är ju kul att få lite färg! :o) Detta inlägg kanske inte hör hemma här efter förändringen men det fick bli så iallafall... jag har allt lite idéer till andra inlägg men till dem behöver man lite mer tid och det har jag inte nu för gossip girl börjar alldeles strax... Ha det mysigt! Kram <3

4 kommentarer:

 1. det gör inget, det går bra med sådana här inkägg också, variation is great. puss /U.

  SvaraRadera
 2. okej, va bra! :) då kan jag ju köra lite av varje... x)

  SvaraRadera
 3. haha det är väl onödigt att bränna dig, det blir kul att peta på dig sen då hahaha XD

  SvaraRadera
 4. hahaha, jag gjorde bara för att du skulle få lite nöje fattar du väl ;)

  SvaraRadera