Arkiv

Sök

fredag 1 maj 2009

1:a maj

Idag kom vi inte upp så tidigt med tanke på att vi gick och la oss rätt sent igår. Men när vi väl dragit oss upp åt vi frukost, och gjorde iordning oss. Moster+familj va här i natt igen, får snart ta hyra när de ska sova i mitt rum (eftersom jag har bäddsoffa). ;o) Vid 11.15 åkte vi till Kinnekullegården för att äta vårbuffé och fira min fasters man som fyller 50 idag! Grattis! :o) Det va gott och sen på eftermiddagen ringde Hannah, och jag gick hem till henne. Vi skjöt luftgevär vilket va jätteroligt! :o) Tack Hannah för en rolig eftermiddag!<3 När jag kom hem från Hannah la jag mig och sola en liten stund och sedan satte jag igång och gjorde hembakt pizza. Smarrigt! :o) Nu ska jag plocka undan lite i köket och sen är det tv:n som gäller! :o) Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar