Arkiv

Sök

onsdag 8 april 2009

Släkten är bäst!

Denna dag har använts till en mycket viktig sak, nämligen att hälsa på sina nära & kära. Eftersom mamma va ledig tog vi en sväng in till stan. Först åkte vi till morfar och Maja (Marianne) där vi också träffade moster Ulla + kusinerna som va där. Hos morfar fick vi fika, och vi önskade glad påsk! Sedan tog vi en liten sväng på stan, köpte lite blommor på torget, och så va vi och kollade på pandora-armband, eftersom det är det jag önskar mig i konfirmations-present. Efter detta va det lunch hos mormor som gällde, och vi bjöds på god köttfärslimpa, potatis och sås. Även här önskade vi glad påsk. På eftermiddagen kom moster och kusinerna hem till oss också, eftersom mina bröder och kusinerna gärna ville leka lite mer. Nu på kvällen har jag vart och tränat badminton tillsammans med Hannah. Imorn ska jag åka till Amanda och sova över där, eftersom vi ska gå upp tidigt och åka iväg till Ullared! :oD Ska bli jätteroligt! Men jag hinner säkert slänga in ett inlägg innan jag ger mig iväg, annars får ni se på påskafton vad jag köpt och så... Ha det bra! <3

2 kommentarer:

  1. Hello friend ... have a nice day.....

    http://netbook-notebook-computer.blogspot.com

    SvaraRadera
  2. Hello friend ... have a nice day.....

    http://netbook-notebook-computer.blogspot.com

    SvaraRadera