Arkiv

Sök

torsdag 16 april 2009

Resultatet!

Såhär blev resultatet av min "make-over". Slitningar som jag tycker är snyggt, och som dessutom är modernt nu. Men smart som jag är kom jag inte på förän efter jag gjort klart ena benet att jag skulle ta "före"-bilder. Så det fick bli en bild på bara ett ben! ;o) Imorn tänkte jag ha på mig mina "nya" jeans tillsammans med en blommig tunika/tröja, och ballerinaskor. Får väl försöka ta en outfit-bild så ni får se hur byxorna ser ut på! :o) Om ni också blev inspirerade nu att göra som jag, tänkte jag berätta hur jag gjorde: *hitta ett par jeans som behöver förnyas *lägg på ett plant underlag (jag använde golvet) och stoppa in en vikt gammal tidning i varje byxben. *Sedan är det bara att sätta igång. Jag använde mig endast av sandpapper, men man kan också använda kniv, eller något annat vasst för att göra hål. Sax är inte så smart, om man inte vill ha raka hål förståss... Själv fick jag idéen ur FRIDA-tidningen som kom i veckan, så där kan man kanske få lite mer tips än mina! ;o) Nå, vad tycker ni om resultatet nudå?

4 kommentarer:

 1. du hade inte på dig en blommig tunika och ballerina skor, hihi. hejdå ha det mys :] ! /U.

  SvaraRadera
 2. svar: ne jag vet, men den blommiga "tunikan" som jag tänkte ha va egentligen en klänning så det såg jättekonstigt ut tillsammans! :) men ballerina skor hade jag ju...:P ha det mys du med! puss<3

  SvaraRadera
 3. Inte förstöra byxorna sådär, va sa din morsa om det? xD

  SvaraRadera
 4. haha, mina byxor=mitt val! :P ne, men hon tyckte att det va smart! :)

  SvaraRadera