Arkiv

Sök

tisdag 28 april 2009

Nu kan jag äntligen stryka en av våra inlämningsuppgifter från listan: nämligen engelskan. Nu återstår "bara": *So historiauppsats *No inlämningsuppgift om periodiska systemet *Hemkunskap uppsats om boende och miljkunskap Om man bara finner inspirationen när man skriver är det riktigt roligt, så det ska nog gå bra. Och ju närmare sommarn vi kommer desto snabbare går det, känns det som. Och jag vet inte hur ni känner, men jag blir iallafall mycket piggare och gladare när solen lyser. Och då har man ju ännu lite mer ork, att göra fina arbeten av! Dessutom lönar det ju sig i längden, eftersom det förhoppningsvis märks på betygen! :o) Och jag som kämpar för MVG i alla ämnen kommer behöva det! Imorn är det slöjd och det ska bli jätteroligt! Sedan har vi också orientering på idrotten och så ska Australien-arbetet lämnas in på engelskan. Och på eftermiddagen ska jag på utvecklingssamtal också. Så nu ikväll ska jag tänka igenom om jag har några speciella mål jag vill jobba mot! :o) Ha en bra kväll! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar