Arkiv

Sök

torsdag 16 april 2009

Make-over!

Hejsan! Idag är det torsdag och i vanliga fall hade det betytt aerobics, men eftersom det va sista gången förra veckan får jag fördriva tiden med annat! Måste skriva klart en inlämningsuppgift i hemkunsskap, och ska kanske ta mig en lång härlig promenad... Men först ska jag göra en make-over av ett par av mina jeans. Det kommer före- och efterbilder senare, förhoppningsvis blir det bra, så att jag blir nöjd! Men ni får ta att njuta av värmen och solen sålänge. <3 Ps. Jag har en godisfri månad, pga jag känner att det blivit lite för mycket och att jag byggt upp ett beroende som inte är hälsosamt. Har haft det sedan i tisdags, men det är inte förän nu som jag börjar känna av det... Därav måste jag ha saker att göra hela tiden, så jag inte lockas till godisskåpet! ;o)

2 kommentarer:

  1. vaddå för inlämningsuppgift i hemkk? puss :}/U.

    SvaraRadera
  2. svar till Ulli: potatisuppgiften du vet! :) puss <3

    SvaraRadera