Arkiv

Sök

söndag 12 april 2009

Hemma!

Nu är jag hemma! Jag skrev ju att jag skulle visa vad jag köpt på ullared igår, men jag kom inte hem förän vid 16:30 och då skulle vi iväg på påskfest vid 17:30 så då hann jag inte. Har inte heller tagit kort än så jag kan inte lägg in dem just nu heller! Men det kommer! Har ni haft en bra, glad påsk? Nu ska jag ut och pressa i solen! :oP Kramis kramis!

3 kommentarer:

 1. har haft det bra, hinner inte kommentera mer för måste rusa, kram :} /U.

  SvaraRadera
 2. svar: ses på äggalunken imorn! :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja det märks vem som är positiv och framåt iallafall, och som du redan märkt så vänds min dag uppochner utan min kalender. Well, jag ser det som att den där uppe försöker lära mig att klara mig utan den.

  puss! /V.

  SvaraRadera