Arkiv

Sök

söndag 19 april 2009

Hejsan, så var det söndag igen. Idag är det plugg som gäller, har en hel del att göra. *engelska-arbete om Australien *Hemkunskaps-uppsats *tyska-läxa *SO-uppsats om revolutiornernas tid Inget av detta måste bli klart idag, och det är bara tyskan som ska göras tills denna vecka, men jag kände ändå att jag behövde ta tag i lite saker. ;o) Annars är det snart lunch som gäller, blir lite rester från thai-maten vi åt tillsammans med Mandis och hennes familj igårkväll. Förresten kan jag ju lägga till att nästa lördag konfirmerar jag mig! Helt sjukt hur snabbt det går! :o) Ha det bra! Kram<3

3 kommentarer:

  1. tack agnes för att du röstade! det betyder mycket! hoppas du har en bra kväll! kram

    SvaraRadera
  2. agnes man skulle ju inte ta hem so:n! teh, ha det bra puss :}/U.

    SvaraRadera
  3. svar till Ulli: jag va tvungen för jag hann ingenstans på lektionen! men annars ska man ju jobba så mycket som möjligt på lektionerna jag vet! :) ha det du med! puss<3

    SvaraRadera