Arkiv

Sök

fredag 24 april 2009

Hejsan! Denna dag har gått åt till skola, konfa och barnvaktning. Skolan gick snabbt. Konfarepetionen + fotograferingen gick också bra och imorgon är datumet vi länge väntat på! 25/4-2009 Agnes Andersson konfirmeras!
Ne okej då, jag har faktiskt inte väntat särskilt länge. Faktum är att det gått så snabbt att man knappt tror att det är sant! Jaja, jag ska läsa två texter så önska mig lycka till! ;o) Kommer även bilder, har märkt att det inte blivit många sådana på sista tiden... men jag har ju lovat att ni ska få se min klädsel for tomorrow och sedan kanske jag kan visa eventuella presenter och lite andra roliga bilder! :o)
Hittade en fin bild från i somras! :o) <3

2 kommentarer:

  1. ja, imorgon! och lycka till ,inte för du behöver det, du är ju så bra ändå:}<3/U.

    SvaraRadera
  2. haha, lycka till du med! hoppas att allt blir bra! Vädret är ju perfekt iallafall! :) <3

    SvaraRadera