Arkiv

Sök

söndag 29 mars 2009

Tjabba, tjena, hallå!

Denna helg har tillbringats i hemmet. Moster Ulla med familj har vart här för övernattning och det är såklart mysigt att umgås med småkusinerna! :) <3 Snart ska de dock åka hem och det ska bli skönt även det! Då är det städning på vinden som gäller, eftersom det ska göras inför ombygnaden vi ska göra. Ikväll ska jag på konfirmationsgudstjänst, jättekul.... Ha det bra! Ta vara på söndagen!<3

7 kommentarer:

 1. Hannah Hjalmarsson29 mars 2009 18:23

  Det här är första gången jag är inne på din blogg och jag märker nu vad ointresserade alla dina vänner är av att kommentera...
  jag kan försöka att kommentera men det blir ju så tråk eftersom jag ändå snackar med dig om vad vi gjort i helgen m.m...
  sidan var lite rörig, det gick ju att klicka upp alla rubriker, men sen då, det hände liksom inte mer.
  Hur har du tid med detta egentligen, jag går knappt in på msn... men jag kan väl erkänna att det är en LITE kul grej att hitta på i vardagen, nästa steg är att få människor att läsa bloggen...
  sen, kan du inte skriva något mer snaskigt i bloggarna, något hemligt och inte så vardagligt, tänk vad alla skulle bli nyfikna då ;)
  sist, herregud var jag for bakåt i stolen när en stoooor agnes visades upp på bild det första som hände när sidan kom fram, lite rädd blev jag innan jag såg att det bara var gulliga lilla agnes<3
  nu får det räcka att skriva för den här gången tror jag, eller du förresten, om du nu vill ha lite mer läsare( tex mig) så måste du påminna på bdb och i skolan, jag är lite glömst annars. sen så tränar jag hellre än att sitta och ickebanta vid datan haha ;)
  men nu räknar jag att du cyklar med mig i spåret imorn då, ses i skolan( om du någonsin kommer läsa färdigt denna kommentar XD)

  SvaraRadera
 2. nu behöver ju ingen annan skriva kommentar eftersom jag har tagit upp tillräckligt med plast för 6 komentarer hehe ;)

  SvaraRadera
 3. gissa vem <329 mars 2009 18:27

  ...och dessutom så skrev jag ingenting om din text, lite applåder till mig som skrev om så mkt annat XD

  SvaraRadera
 4. WOW, DET VAR INTE LITE SKRIVER HANNAH! :DD

  SvaraRadera
 5. wellwell, reagerade på hannahs "sitta framför datorn och ickebanta", BANTAR MÄNNISKAN? Gud hjälp. Jaja, vi ses imorgon :]/U.

  SvaraRadera
 6. svar till Hannah, zeldalover och gissa vem<3: tack för den fina komplimangen för det första!<3 Jag får väl se om jag kan komma på nåt bra hemligt att skriva, men då är det ju inte hemligt längre... och du min lilla vän ska absolut INTE banta! man kan träna, men det får inte bli överdrivet och du måste äta rätt för att kroppen ska orka!<3 Ska försöka komma ihåg att påminna dig också!;) puss<33333

  SvaraRadera
 7. svar till U:vet inte riktigt,men hon behöver absolut INTE banta! det är vi nog alla överens om! ska fråga henne!<3 kram

  SvaraRadera