Arkiv

Sök

onsdag 18 mars 2009

Onsdag!

Haloj! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Igår pratade jag med Mandis i telefon typ en timme på kvällen, i slutet av samtalet hade vi en liten dialog... A: Åh, jag är gör trött. (gör uttalas med g inte j) M: Aha... A: GGöör trutt...! hehe M: GGöör trutt, hahahaha A: ta bort g i ggöör och t i trutt... M: öörru (hon uttalade det med ett r) A: och byt u mot a... M: öörra - öra = ett ord... =D Vi skrattade så vi trodde vi skulle svimma, och såhär i efterhand förstår jag att ni som läser det inte kommer fatta det alls, men det va såå kul! :D Nu måste jag skynda mig att borsta tänderna och springa till bussen.. ha en bra dag!<3

3 kommentarer:

  1. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????????????????FATAR NADA!

    SvaraRadera
  2. Men gud va mkt man kan ha att snacka om xD

    SvaraRadera