Arkiv

Sök

måndag 23 mars 2009

Måndag

Hej! Idag är det måndag och det har vart en härligt kort dag i skolan! Imorn är det studiedag så då är vi lediga. Men då ska vi till Göteborg tillsammans med konfan! Sitter och smaskar chips...onyttigt... men istället måste jag städa mitt rum. Har ni några bra tips på hur man kan göra städningen roligare? Tänkte sätta på lite musik och kanske tänka ut något bra belöningssätt när jag är klar... det vore ju gott med corn flakes-kakor... Jag tror jag gör såhär... om jag plockar undan sakerna på golvet, dammsuger OCH städar i min garderob, bakar jag corn flakes-kakor att njuta av sen... men först kan ju ni få receptet...! CORN FLAKES-KAKOR ca 10 st 50 g margarin 1 msk kakao 2 msk sirap 1 dl socker 1 dl kokos ca. 2-3 dl corn-flakes Smält margarinet i en kastrull och blanda i resten av ingredienserna. Fyll formar med smeten och ställ in i kylskåp. Vänta en stund och sedan är det bara att njuta!!!

2 kommentarer: