Arkiv

Sök

torsdag 19 mars 2009

Aerobics

Kom hem för en stund sen från ett pass aeribics. Alltså ni ska bara veta va ont i fötterna jag har, det blir så när man står upp hela dagarna. Och imorn blir det inte bättre med träningsvärk också... :) Imorn är det sista dagen på prao-veckan, och det skulle inte gjort något om det varade längre! För även om man får lite ont, är det väldigt roligt! Jag har tänkt lite på att min blogg är ganska tråkig och det skulle vara roligt med lite tips på vad som ni vill se i bloggen! Så har ni tips kan ni ju kommentera tycker jag! :o) För ett år sen ungefär! Idag! :)

4 kommentarer:

 1. Färga håret!

  SvaraRadera
 2. svar till Sofia: va menar du? tycker du jag ska bli mörkhårig igen eller? :) nja, jag trivs bättre i det jag har nu, och det är mycket lättare att hålla färgen fin eftersom det nästan är min egen!:)

  SvaraRadera
 3. NEj, utan du ska ha en serie så man vet hur man färgar håret, ex du tar bilder när du testar färga håret grönt så vet ja hur jag ska äntligen få mitt hår till rosa!!:)

  SvaraRadera
 4. svar till Ofia (Sofia): Jaha... får tänka lite på det då... inte visste jag att du va sugen på rosa hår men...:P

  SvaraRadera