Arkiv

Sök

onsdag 18 mars 2009

KLÄDER!<33333

Det är inte bra att proa:a i en klädaffär för man blir såå himla sugen på att shoppa då. Kanske inte just i den affären men jag har ju en timmes lunchpaus som ska fördrivas också (det tar inte en timma att äta...) Men jag är ganska pank och tjänar inga pengar föränn lönen kommer på fredag så därför får jag stå emot min köpvilja. Däremot är jag väldigt sugen på att gå på bio... Ska gå och se pettson & Findus med mina småbröder, för den verkar såå himla gullig! :D Tillbaka till shoppingtankarna, drömma kan man alltid, så här får ni lite fina saker som jag gärna skulle vilja ha! :)
Halsband H&M 59:90:- Detta är bara ett exempel, men jag är lite sugen på gladiatorsandaler, men då måste de vara vita! Såg ett par snygga på scorett, får nog kolla in dem lite nogrannare! ;) Va även inne på gina tricot och provade lite kläder, hittade en cool kjol som jag bestämmt ska finnas i min garderob inom en veckas tid, högst! Tänkte även köpa en trekvartsärmad tröja med djup uringning i ryggen, för den va så snygg till kjolen! :D Det är ju så kul att köpa nya grejer och uppdatera garderoben... men samtidigt vill man ju värna om miljön, och då krävs det ju att man inte överkonsumerar som vi gör i dagens samhälle. Det bästa vore alltså att köpa bra saker som man sen kan använda i flera år, och vara rädd om sina saker... Hur gör ni för att värna om miljön på bästa sätt?

2 kommentarer:

  1. duschar inte mer än exakt 13 minuter. Får du lön? Agnes, du vet att du har lagt ut en HEL DEL saker som du har fått lust att beställa & köpa, kolla på dina föregående blogg inlägg, ska du köpa allt det? haha :)/U.

    SvaraRadera
  2. ne, jag får inte lön, men barnbidraget kommer då! :) Ja vet, men det finns mkt jag vill köpa!:)

    SvaraRadera