Arkiv

Sök

fredag 13 mars 2009

Hejsan svejsan! Idag är det fredag och när jag vaknade imorse bestämde jag mig för att ha en positiv inställning till det tjocka snötäcket utanför mitt fönster, istället för att hålla på och tjata om våren. Men istället för att ligga kvar regnade snön bort under dagen... För att roa er lite tänkte jag att jag ska lägga in en rolig historia, den kommer här: Mamman till sin lille son: -Hur kan du säga att dina skor är för små när du får plats med både strumpor och sulor i dem? -Därför att jag gärna skulle vilja få plats med fötterna också! Och en till: Alla på krysningsfartyget ser den magre, skäggige och trasige mannen som hoppar, viftar och skriker på den lilla öde ön. -Vem är det? undrar passagerarna. -Jag har faktiskt ingen aning, svarar kaptenen, men varje år, när vi passerar honom, blir han lika glad. Hehehe, Jättekul va? :D :P Imorn ska jag åka in till stan!:) Ha en bra kväll! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar