Arkiv

Sök

fredag 20 mars 2009

Sista dagen på jobbet! :(

Idag är det fredag och solen strålar, härligt! Struntade i att duscha idag eftersom jag gjorde det igårkväll så därför har jag rätt gott om tid att bara gå om kring här hemma, sitta länge vid frukosten och bara ta det lugnt! :) Idag tar jag med mig kameran till jobbet för att ta lite bilder som kanske kan användas i mitt prao-uppdrag. Ska även smita in på Gina Tricot på lunchen för att köpa den där blommiga kjolen och den trekvartsärmade tröjan. Tänkte ha på mig det ikväll när jag ska på min kusin Zarahs slutproduktion (hon går sista året på estetprogrammet, med inriktning dans) och sen tror jag det kommer passa utmärkt till skolavslutningen om några månader med! :) Me likes kläder som man kan använda mer än en gång! Nu ska jag fixa lite breakfast och kolla om det finns någon bra tidning att läsa medans jag äter! Ni får ha en bra dag, det ska jag ha! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar