Arkiv

Sök

torsdag 12 mars 2009

Alla dessa kommer från H&M där jag sitter och klickar runt nu! Jag tror inte det är många som vet att jag gillar t-shirtar med tryck, för jag har inte på mig det så ofta... Nu har jag iallafall hittat ett antal fina som jag är sugen på att beställa, fast egentligen vore det bättre om jag kunde ta mig in till stan, så jag kan se dem i verklighet! Anledningen till att jag sitter och kollar på kläder idag är för att jag är sjuk, har inte vart hemma idag, men jag är sjuk ändå. Då blir det som ett litet botemedel. :)
Och så kan jag drömma tills det blir vår, jag har sagt det förr och jag står fast vid att jag inte vill ha mer snö nu! Nu ska jag nog kolla in ellos.se och sen ska jag duscha innan det är dags att gå och lägga sig. Ha det bra gott folk! <3
Och bli inte sjuka, det suger!

4 kommentarer:

 1. riktigt fina tees =)

  mmm älskar också färgglatt =)
  har du en bra kväll?
  kram

  SvaraRadera
 2. åk med miiiig gör det! eller ja, möt mig i stan kopmigen agneeeees! :] <3 Ulli

  SvaraRadera
 3. svar till garderobsgrubbel&byråbekymmer: japp en rätt bra kväll förutom förkylningen då... kram

  SvaraRadera
 4. svar till Ulli: Jag vill jättegärna, men har inga pengar just nu...:(

  SvaraRadera