Arkiv

Sök

tisdag 17 mars 2009

Bilder från i lördags!:D

Är det inte toppen när man har samma skostorlek som mormor och få hennes skor, utan att lägga ut en krona! Dessutom hade jag turen att finna en väska! :D Ganska smal, hög klack, så jag får se om jag kan gå i dem! Men de är fina! :) Får nästan en känsla av de tre musketörerna... :) Härlig färg! <3 Dessa söta skor, perfekta till konfirmationen! :D Sedan gick jag hem till mormor och vi va uppe på hennes vind, där hittade jag denna snygga väska! :D Mötte upp Ulrike och Hannah på stan för en fika! Mysigt till tusen!<3

2 kommentarer:

  1. Ja det var mysigt, synd bara att du hade ramlat, hur gick det med kläderna, gick det bort? Gillar de vita skorna :) /U.

    SvaraRadera
  2. ja det va lite synd, men det går nog bort!:)
    mm, visst är de söta?!/A

    SvaraRadera