Arkiv

Sök

onsdag 18 februari 2009

onsdag 17.02.09

Hej allihop! Nu är snart onsdagen slut, och idag har jag hunnit med en skoldag med Gudemo som vikarie en lektion... På eftermiddagen när jag kom hem slogs jag av en hemsk trötthet, och pappa tyckte han kände att jag hade feber...trots det åkte jag upp till idrottshallen och tränade badminton, men när jag kom hem tog jag tempen och då hade jag iallafall ingen feber...tur det... Nu ska jag snart hoppa i säng, för att sova, annars är risken att jag inte orkar upp imorn! Men jag har sovmorgon iallafall :D På eftermiddagen ska jag åka in till stan, jag måste köpa födelsedagspresent till Hannah, och dessutom vill jag shoppa lite vårkläder, och förnya garderoben lite! Imorn måste jag också fixa praoplats...ojojoj, hur ska jag hinna med det??... Såhär ser jag ut idag, väldigt trött! :D Nu ska jag sova! Godnatt!<3

1 kommentar: