Arkiv

Sök

lördag 28 februari 2009

Lördag!

Hejsan! Mestadels av denna dag har tillbringats i idrottshallen, där det varit klubbmästerskap i badminton! :D Jag har kammat hem Guld i dubbeln tillsammans med Hannah och brons i singeln! På kvällen har jag vart jätteslö och umgåtts med familjen + att jag har klickat runt på nätet efter lite snygga kläder att beställa hem! Har hittat lite fina klänningar för t.ex skolavslutning och för användning i sommar! Och så har jag nyss hittat en jättesnygg byxdress från Lindex! Den hittar ni här: http://www.lindex.com/se/Products/Product.aspx?ID=7849&subid=9654&prodid=3048332&parentid=0&color=457077&NewView=true Den är jag väldigt sugen på att beställa!!

3 kommentarer:

 1. grattis då lilla korv! x}<3 /U.

  SvaraRadera
 2. grattiiis! :* men det var ingen överaskning du är juh bäst!

  /A

  SvaraRadera
 3. tack så mycket!:D <3333

  ps. jag vet amris...:P

  SvaraRadera