Arkiv

Sök

måndag 16 februari 2009

Måndag!

Hejsan! Började dagen med att försova mig, jippie...! Idag har skolan börjat efter lovet, och vi slog snabbt fast att det bara är 7 veckor kvar till påsklovet, vilket jag tycker bevisar ungefär hur roligt det var att komma tillbaka! ;o) På efter middagen ringde jag först till två hotell för att försöka hitta prao-plats, men inget av dem tog emot prao-elever! Synd... Sen va jag iallafall med Hannah en stund, vi spelade guitar-hero hemma hos henne först och sen gick vi hem till mig och spelade sims! Myys!<3 På kvällen hann jag sen med att baka lite corn-flakeskakor, och hjälpt till lite hemma, kollat på 90210 har jag också hunnit med! Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och sedan är det nog dags för sängen! :o) Kramisar!<3 Fin utsikt i Italien! <3

2 kommentarer: