Arkiv

Sök

lördag 14 februari 2009

Här är lite bilder från bussresan och första dagen i Italien! :D Fler bilder kommer förmodligen imorgon, då jag också ska på kalas och skriva ut bilder till en presentation av mig på måndag! Ha en fortsatt fin alla hjärtans dag! Puss o Kram! <3 Lillebror Axel på after-ski Jag och lillebror Algot på after-ski första skiddagen grått var det, men fina utsikter ändå! Jag är måttligt glad över att bli fotograferad kaffe latte på hotellet hotell-garderoben hade rymt ungefär 3 gånger mer kläder än vad jag hade med mig!:D Jag sitter i bussen och solen skiner Här är en bild på bussen som körde oss ända till Italien Tidsfördriv! :D Att lägga patiens funkar också för att fördriva tiden! Här är jag ganska nyvaken och vi har stannat i Österrike för frukost! Min lunch i bussen, pastasallad med kyckling! mmm:)

2 kommentarer:

  1. Jag gillar bilden med stolarna på x]

    SvaraRadera
  2. svar: jag med! jag tycker att den blev cool!:D

    SvaraRadera