Arkiv

Sök

fredag 20 februari 2009

Det ska se ut som blommor på bilden... Jag vill ha vår!!! Värme och sol! Men det kommer nog det med snart, eftersom tiden bara verkar rusa fram... Den här veckan har ju gått hur fort som helst!
Imorn fyller Hannah år!<3>
Jag ska också spela tennis, men just nu känner jag mig så trött, så det första jag ska göra är att gå och lägga mig så jag är utvilad imorn!:)
Någon mer än jag som blir frusen under den här årstiden? Jag sover med tre filtar + täcke och de tär jättemysigt! Och precis lagom varmt, även om jag oftast lyckas sparka av mig någon filt varje natt! Nu ska jag iallafall gå och lägga mig! Godnatt!<3
Ser ni att min lugg börjar bli för lång? Måste alltså klippa mig snart...

2 kommentarer:

  1. nej jag sover bara med mitt vinter täcke, jag dör om jag får det varmt alltså, usch! Och när fötterna blir sådär jobbigt kokande kan jag likagärna gå upp, för då kan jag inte somna. Hur ska du klippa dig? Ha det mysigt! kram :}/u.

    SvaraRadera
  2. svar: haha, ne det är ju skönt när det är varmt och mysigt! Jag vet inte hur eller när jag ska klippa mig, jag bara konstaterade att det behövdes!:) kram!<3

    SvaraRadera