Arkiv

Sök

fredag 30 januari 2009

Fredag

Så, då har man klarat av fredagens skoldag också! Äntligen! Fast så jobbigt har det inte vart ändå...det flyter på rätt bra!:) På hemkunskapen bakade vi kanelbullar, de blev goda! Och sedan drack jag ungerfär en halvliter saft, så jag var nära på att kissa på mig i bussen hem.. :) Det var tänkt att vi skulle på disco ikväll, men det blir ingen! Jag är jättetrött och dessutom har jag inget bra att ha på mig... Förresten, igår fick kom det ett kuvert med ett paketavi från H&M!:o) Jippie! Mina fina kläder som jag lät mamma skicka efter för några veckor sedan. Tänkte att jag kanske kan cykla upp och hämta paketet sen, men frågan är om det går att ta på cykeln. Men iallafall, jag visar bilder här såfort jag fått hem grejerna! Hoppas att allt passar! Nu ska jag ta nåt gott att dricka, jag har jätteäcklig eftersmak av chipsen jag åt förut :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar