Arkiv

Sök

söndag 25 januari 2009

Söndag 25 januari 2009

Godmorgon! Måste bara berätta om min fantastiskt mysiga kväll igår...käkade kebabtallrik och kollade på "Americas funniest homevideos" tillsammans med mina två små bröder! Sedan satt jag en stund framför datan! Ungefär vid halv 1 började jag göra iordning mig för att sova, typ tvätta ansiktet och borsta tänderna! Sedan va det bara att klä på sig pyjamas och gå och lägga sig...trodde jag... Precis när jag släkt lampan kände jag något som rann från näsan, snor? nejdå, näsblod såklart! Äckligt? JA! Det va bara att rusa ut till toaletten och ställa sig över handfatet, sedan, samtidigt som jag skulle försöka hålla mig över handfatet skulle jag böja mig bakåt för att hämta en bit papper för att vrida det till en såndär liten sak som man kan trycka upp i näsan, tills det känns som att den nuddar hjärnan ungefär...härligt va? Jag måste iallafall sett väldigt rolig ut!:) Nu efter gårdagens bravader, sitter jag i morgonrock och tofflor, har precis köpt Aftonbladet av Hannah, och ska nog snart försöka äta lite frukost! Återkommer lite senare med "dagens outfit" för det känns som att det kommer bli bra idag!:) Ha det bra! Kram<3

1 kommentar:

  1. ÄKLIGT! men coolt att du har nuddat hjärnan! Waaaaaaww!:)

    SvaraRadera