Arkiv

Sök

torsdag 16 januari 2020

Mitt 25-årsfirande

Det är den 16 januari, halva månaden har gått och jag har avslutat min nästsista termin på universitetet. Sjukt ändå, hur fort det går. Nu är jag dessutom 25 år gammal och har varit i en vecka - förra fredagen hade jag födelsedag och sedan firade jag hela helgen. Jag tänkte sammanfatta mitt födelsedagsfirande här på bloggen för att det är så kul att ha sparat!

Den 10 januari 2020 fyllde jag alltså 25 år. Värt att fira stort såklart! 

På själva födelsedagen väcktes jag av Erik som sjöng och gav mig presenter och en megafrukost i vardagsrummet. Pannkakor, ägg, bacon, yoghurt, mackor, kaffe, frukt och juice. Mitt bästa! Jag fick en vacker ring - en kärleksknut - och en resa till Oslo av honom. Så omtänksamt!

Vid 11 gick jag till ett SPA här i stan, och var där alldeles själv. SÅ lyxigt! Jag hade köpt med en liten flaska bubbel, läste bok, bastade, badade, la ansiktsmask och hårinpackning. Som att ha ett gigantiskt lyxigt badrum för sig själv. Jag lyxade fram till 13 sedan gjorde jag mig iordning i lugn och ro, sminkade mig, fönade håret och klädde på mig en fin klänning och smycken (min nya ring ofc!). Jag blev bjuden på lunch på min favoritrestaurang av min svärmor och fick blommor och paket.

På eftermiddagen fikade jag med Erik och vi drack bubbel. Sedan gjorde vi oss iordning och han tog med mig till en hemlig restaurang. Vi hamnade på Slottskällaren som jag önskat att gå till för flera månader sen och sedan glömt bort. Fullträff! God mat, en flaska vin och fin utsikt över slottet. Sedan gick vi vidare till Saluhallen för en drink innan vi gick hem och drack aperol spritz och pratade hela kvällen. Så bra födelsedag!

På lördagen bakade jag en italiensk citronmarängpaj och lagade italiensk buffé till min familj som kom och hälsade på. Vi skålade i bubbel och åt länge. Jag fick jättefina presenter och var så glad för deras omtanke. På kvällen åt jag och Erik rester från buffén och tittade på film. På söndagen fortsatte jag unnandet litegrann genom att gå en härlig promenad i solen och laga risotto milanese till middag.

Så fin födelsedagshelg, jag är så nöjd och glad för alla fina personer i min närhet! ♥︎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar