Arkiv

Sök

torsdag 31 oktober 2019

En dröm och en sista oktoberdag

Hej bloggen! Det är sista oktober, solen strålar från blå himmel utanför fönstret och jag är glad idag!

Igår skrev jag omtenta i statistik mellan 9-14 och idag känner jag mig således väldigt glad att den är gjort och samtidigt lite trött. Jag hoppas verkligen att det gick bra, har ingen lust att skriva den igen i januari, men vi får se. Här är det dock ingen rast och ingen ro bara för att en tenta är skriven, för jag läser ju en ordinarie kurs också. I den ska jag skriva en lång text som ska lämnas in på tisdag nästa vecka och eftersom jag valt att lägga fokus på tentaplugget de senaste dagarna ligger jag lite efter med den texten..

Well well, det är väl bara att sätta igång. Medan jag försöker peppa igång mig själv att läsa artiklar googlar jag på drömresor. Jag är så sugen på att belöna mig själv med en resa någonstans när jag tagit examen och just nu är jag främst inne på en tågluff av något slag. Så kom jag på att en dröm jag haft länge är att besöka Monets trädgård i Giverny.. Kanske är det dit jag ska åka till våren? En tågluff till Paris och ett besök till blomsterprakten och näckrosorna. Åh!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar