Arkiv

Sök

fredag 30 augusti 2019

Uppdatering

Hohoo, här inne ekar det tomt minsann!

Den här sommaren har verkligen rusat förbi samtidigt som den känts oändligt lång. Inte alltid på ett positivt sätt för min del, då jag har jobbat lite väl mycket den här sommaren. Men emellan jobbpassen på slottet har jag även hunnit med diverse mysiga aktiviteter.

Jag har varit i Norrköping och firat Karolina som fyllt 25, varit hemma i Källby och umgåtts med familjen, åkt till Västkusten och tältat med Erik. Vi har lånat bil av mina föräldrar och passat på att åka till sommarstugan, varit och badat och ätit middag ute i parken. Jag har försökt komma i ordning hemma i lägenheten igen efter ett halvår borta och njutit av att äntligen bo tillsammans med Erik igen.

Men jag har också känt ett vemod över att jag inte ska åka tillbaka till Graz, att min utbytestermin är över och att den stad jag lärt mig att älska det senaste halvåret inte längre ska vara min stad. Att jag istället ska vara här i Sverige igen och börja mitt sista år på universitetet känns både roligt och lite läskigt samtidigt. Jag har dessutom fått en tjänst på 50% som amanuens på handelshögskolan, så jag kommer ägna rätt mycket tid i skolan den här hösten.

De senaste dagarna har jag äntligen haft en lite längre sammanhängande ledighet och oj vad jag har njutit av det. Jag har varit hos Eriks mamma i sommarhuset och solat och badat i värmeböljan som kom, jag har varit på AW med kompisar och idag har jag en riktigt lugn ledig dag. I helgen jobbar jag mina två sista pass på slottet.

Nåja, det var en liten uppdatering från denna fredag i slutet av augusti. Livet rullar på, jag har samma känsla som jag alltid har i slutet av sommaren - en blandning av vemod för sommaren som tar slut och pepp på allt som komma skall i höst. Det kommer bli bra, det är jag säker på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar