Arkiv

Sök

söndag 12 maj 2019

Vecka 19 - Chokladmaraton, museum och höstväder

Veckans mående: Jag har känt mig lite nere den här veckan, tror det varit någon form av PMS. Det tillsammans med det gråa vädret och regnet som varit här har inte gjort mig gott. Men jag har försökt göra det bästa av situationen och har både unnat mig att ligga under en filt och mysa, men också tagit mig ut och träffat kompisar. Just precis nu mår jag bra dock!

Veckans bästa: Känslan av att vara klar med två ganska stora presentationer är ju väldigt skön, en annan bra grej är att jag, Carolyn och Victoria har bokat en resa till Italien nästa helg.

Veckans sämsta: Vädret! Det har känts mer som höst än som maj och det är ju inte speciellt kul.

Veckans godaste: Igår gick jag och fyra kompisar runt till 10 av stans chokladbutiker på chokladmaraton och fick provsmaka mängder med praliner, glass och choklad. Det var gott, men det allra godaste var när vi avslutade hela grejen med att gå och köpa pommes för att väga upp allt det söta, haha! På kvällen sågs vi igen och gick till en väldigt bra italiensk restaurang och jag åt en så god skaldjurspasta. Efter det gick vi vidare till en bar och drack spritzers. Mmm, hela gårdagen var välsmakande helt enkelt!

Veckans utflykt: Ingen långväga utflykt den här veckan, men idag mötte jag upp gänget och gick på museum och läste om Graz historia. Sedan gick vi och drack kaffe och åt kaka - perfekt söndagsaktivitet!

Vad jag ser fram emot nästa vecka: Att åka till Trieste nästa helg, det ska bli väldigt roligt!

Veckans bilder: Kommer från gårdagens maraton.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar