Arkiv

Sök

tisdag 7 maj 2019

Tisdag den sjunde maj

Hej tisdag!

Idag har jag genomfört en presentation som tagit upp så mycket tid det senaste, var lite nervös innan men det gick bra. Jag trodde dessutom att jag hade en till presentation på eftermiddagen, men det visade sig att läraren möblerat om lite i schemat så jag fick snällt sitta där på en vanlig föreläsning istället.

Det har varit så himla kallt här det senaste, 5-10 grader och regn. Idag sken åtminstone solen vilket värmde något. Att gå från att ha 20-25 grader över påsk och sedan bara bli kallare och kallare har känts så himla konstigt, man får ingen lust att gå ut och det känns typ som att det är på väg att bli höst igen snarare än på väg mot sommar. Håller tummarna för att vårvärmen kommer tillbaka med råge snart!

Well, kanske bra med lite dåligt väder så jag kan ta mig tiden att faktiskt göra lite skolarbete. Nu ska jag iallafall ta kväll och möta mina vänner för middag på stan. Yay!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar