Arkiv

Sök

onsdag 29 maj 2019

Regnet bara öser ner...

Hej onsdag! I helgen var det väldigt härligt väder, soligt och 22-25 grader och varmt i luften hela kvällarna. Men så fort den nya veckan startade kom regnet tillbaka. Så trist! Håller tummarna för lite bättre väder framöver.

Igår gjorde jag sista skoldagen innan hemresan till Sverige på fredag. Igår kväll mötte jag upp några vänner för att dricka "en öl", vilket såklart blev till fler öl och sedan utgång, tequilashots, kebab och hemgång vid 04. Ändå underbart med spontan utekväll en tisdag. Idag är jag dock lite trött pga detta, så jag unnar mig att vila och ta det lugnt för ikväll måste jag såklart vara fit for fight när vi ska gå på opera. Så peppad!

I övrigt är jag riktigt peppad på nästa måndag när jag ska gå och klippa och slinga mig. Har låtit håret växa fritt sedan oktober och det är sååå risigt just nu. Ska bli så skönt att fräscha till det lite. Är riktigt peppad på Sverige i allmänhet. Känns dock så konstigt att det bara är en månad kvar till min officiella hemresa och att jag ska spendera 1,5 vecka av den hemma. Men, ändå skönt!

Nej, nu ska jag återgå till vilan. Hejdå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar