Arkiv

Sök

fredag 24 maj 2019

Fredag och sol

Hej fredag!

Den här veckan har verkligen gått i ett, jag har pluggat till diverse prov och grupparbeten och försökt förtränga att alla i Sverige på min instagram skrivit om sommar, grill och kvällsdopp medan det varit regn här. Men nu är jag klar med alla prov för den här veckan, det är 22 grader och sol och fredag!

Jag ska äta lunch på min balkong nu, sedan tänkte jag ge mig ut på en promenad och ikväll ska jag på white t-shirt-party med gänget. Men jag har tänkt ha en ganska aktiv helg, så tänkte faktiskt försöka hålla mig lite lugn ikväll. Beroende på vädret så är min plan för helgen att besöka den botaniska trädgården här i stan, promenera runt i stan och träna, äta något gott och om solen skiner - ligga i parken.

Nästa vecka har jag skola bara måndag och tisdag, på onsdagen ska vi på invigning av Graz city beach och på kvällen ska vi på opera. Sedan ska jag packa iordning mig för tidigt nästa fredag åker jag tåg till Wien, flyg till Landvetter och sedan hem till min familj i Källby. En vecka kvar till Sverige alltså, tiden går vansinnigt fort!

När jag är i Sverige drömmer jag om att: grilla, bada, äta jordgubbar, plocka fläder, fira student och nationaldag, umgås med familj, kompisar och Erik och grilla lite till. Mmmm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar