Arkiv

Sök

tisdag 30 april 2019

Vintern rasat ut bland våra fjällar!

Sköna maj välkommen till vår bygd igen! 

Det är Valborgsmässoafton och imorgon är det MAJ!

Min absoluta favorittid på året, det är nu det är som grönast och ljusast och man har fortfarande allt härligt framför sig. Det känns ganska konstigt att inte vara hemma i Sverige den här tiden, jag menar Österrike har ju också syrén och hägg men det är något visst med den sena våren och försommaren hemma. Men! Det bästa av allt är att jag får njuta av allt det härliga här nu, och sen åker jag till Sverige i början på juni och får njuta lite till där (vi ligger några veckor före här nämligen, syrénen har snart blommat över).

Idag har jag haft min första tenta och det kändes som att den gick bra. Ikväll ska jag fira det och att det är Valborg med en drink med mina vänner och imorgon ska vi ha picknick i parken och fira första maj.

Älskar att vi är här nu, i årets bästa tid!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar